Florence Vandoorne uit ‘Blind Getrouwd’ jammert: “Geen afscheid door ziekte”
PMN
Florence Vandoorne uit ‘Blind Getrouwd’ jammert: “Geen afscheid door ziekte”
Foto: VTM

Florence Vandoorne kennen we nog van haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Ze werd gekoppeld aan Jiri Punt. Ze zijn nu nog steeds samen.

Florence Vandoorne, bekend van haar deelname aan 'Blind Getrouwd', heeft het moeilijk gehad na de dood van haar geliefde katje Florence. Het verdriet trof haar diep en ze ontving talloze steunbetuigingen en telefoontjes nadat ze het nieuws bekendmaakte.

Helaas moest Florence haar afscheid uitstellen vanwege haar eigen ziekte. "Ik heb nog lang niet alles kunnen lezen omdat ik gelijktijdig ook Covid-19 had (het was nog maar de 5de keer 🙄)", laat ze weten op haar Instagram.
(Lees verder onder de foto)

"Dus eerst even uitgeziekt en bekomen in mijn cocon en de week er na met het gezin nog eens 'officieel' afscheid genomen.. zonder mondmaskers en afstand maar met veel liefde en deugddoende knuffels."

Gelukkig is Florence inmiddels hersteld en voelt ze zich over het algemeen weer beter. Ze wil graag haar oprechte dankbaarheid uiten aan iedereen die haar steun heeft geboden tijdens deze moeilijke periode. Ze waardeert alle reacties en telefoontjes enorm.

Meer nieuws

Meer nieuws

.