Grote tegenslag voor Viktor Verhulst en Sarah Puttemans: "Echt megarot, we balen enorm"
COS
Grote tegenslag voor Viktor Verhulst en Sarah Puttemans: "Echt megarot, we balen enorm"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst hebben elkaar een tijdje moeten missen. Viktor vertoefde enkele weken op Tenerife voor de opnames van 'Love Island'.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst lieten er onlangs geen gras over groeien: enkele dagen nadat Viktor weer op Belgische bodem was, besloten Sarah en Viktor nog snel een reisje te plannen. Ze zouden vier dagen naar Ibiza trekken om er nog wat van het mooie weer te genieten.

Bij aankomst merkte Sarah en Viktor echter dat er van dat mooie weer maar weinig sprake was. Ze namen dan ook een drastische beslissing. "Change of plans. We gaan straks naar Madrid", zegt Sarah vanuit haar hotelkamer in Ibiza in haar YouTube-vlog.

"We hadden deze vakantie eigenlijk geboekt in de zin van dat we dachten dat het hier prachtig weer ging zijn, wat ook zo was aangegeven. Nu blijkt het dat het hier vier dagen gaat onweren, regenen en er is superveel wind."

"Dus gisterenavond hebben we gekeken of we nog een citytrip konden doen. We hebben dan besloten om naar Madrid te gaan. We wilden eerst naar Barcelona, omdat daar een match is, Antwerp tegen Barcelona. Maar die vluchten waren niet meer haalbaar."

"We waren hier sowieso liever gebleven, maar met dit weer... we zitten heel de tijd binnen. Er is letterlijk geen zon, het gaat ook beginnen regenen. Da's echt megarot, wij balen wel enorm, moet ik zeggen", geeft Sarah toe.

"We hebben onze vliegtuigtickets kunnen annuleren, want we hadden een annulatieverzekering. Daar ben ik superblij om. Eigenlijk is het chill dat we nog twee daagjes naar Madrid kunnen, omdat het daar supermooi weer is. Vik is er ook nog niet geweest. Maar natuurlijk vinden we het keijammer." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.