Jan Jambon openhartig over zijn vrow An: “Daar is ze bij mij wel van geschrokken”
PMN
Jan Jambon openhartig over zijn vrow An: “Daar is ze bij mij wel van geschrokken”
Foto: Photonews

Jan Jambon zou ook na de verkiezingen graag baas blijven van de Vlaamse regering. De kiezer zal daar volgend jaar over beslissen. De minister-president praat dit keer niet over politiek maar wel over zijn vrouw An.

Jan Jambon, minister-president van de Vlaamse regering, heeft zijn wens geuit om na de komende verkiezingen aan het roer te blijven van de regering. Het is aan de kiezers om volgend jaar te beslissen of hij deze functie opnieuw mag bekleden. In een interview met Dag Allemaal spreekt Jambon echter niet over de politiek, maar wel over zijn vrouw An.

Jambon prijst zijn vrouw An voor haar onmisbare steun en bijdrage aan zijn carrière. "Zonder An zou mij dit allemaal niet lukken", aldus de minister-president. Hij omschrijft het als een waar genoegen om thuis te komen bij een vrouw die altijd een stralende glimlach op haar gezicht heeft.

Toch bekent Jambon dat An in het begin wel even moest wennen aan zijn drukke politieke leven. Hij vertelt hoe ze in het verleden weleens schrok als hij 's ochtends om 6 uur vertrok en pas om 11 uur 's avonds weer thuis was.

Hoewel An geen achtergrond heeft in de politiek en er weinig kennis van heeft, apprecieert Jambon haar kijk op de zaak. Hij merkt op hoe ze gedachten als "van zakkenvullen en niets doen is echt geen sprake" lijkt te hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.