Kathleen Aerts bedolven onder de reacties na emotioneel bericht
PMN
Kathleen Aerts bedolven onder de reacties na emotioneel bericht
Foto: Photo News

Kathleen Aerts deelt een erg emotioneel bericht. Ze doet dat op haar Instagram. Het bericht gaat over haar overleden moeder.

Kathleen Aerts, voormalig K3-lid, heeft een ontroerend bericht gedeeld op haar Instagram. In het bericht herdenkt ze haar overleden moeder, die leed aan jongdementie. Vandaag zou haar moeder 70 jaar zijn geworden.

In haar bericht deelt Kathleen haar gevoelens van gemis en verdriet, maar ook van dankbaarheid voor de mooie herinneringen die ze samen met haar moeder heeft gemaakt. Ze schrijft: "Ik mis je nog steeds enorm, maar als ik aan je denk, verschijnt er ook een grote glimlach vanwege zoveel mooie, gekke herinneringen. Gelukkige 70e verjaardag hierboven, liefste mama."

Hoewel haar moeder er fysiek niet meer is, benadrukt Kathleen dat ze altijd in ieders hart zal blijven voortleven, getuige de vele hartverwarmende berichten die ze heeft ontvangen van haar volgers. 

De reacties van haar volgers op het bericht zijn vol lof en steun. Velen delen hun eigen ervaringen met verlies en bieden troostende woorden aan Kathleen. Een van de reacties luidt: "Wat mooi, lieve Kathleen. Je mama zou fier op je zijn." Deze woorden belichamen de steun en liefde die Kathleen ontvangt van haar volgers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kathleen Aerts (@kathleen_aerts)

Meer nieuws

Meer nieuws

.