Kijkers zijn uiterst kritisch voor biografische serie op Netflix: Ze zeggen allemaal hetzelfde
WVDS
Kijkers zijn uiterst kritisch voor biografische serie op Netflix: Ze zeggen allemaal hetzelfde
Foto: -

Een biografische serie over wereldicoon Brigitte Bardot verscheen vorige week voor het eerst op Netflix. Momenteel uiten kijkers kritiek op de serie.

Dat Brigitte Bardot niet meewerkte aan dit project stuit mensen voor de borst. Maar toch kijken Netflix-abonnees massaal wereldwijd toch naar de serie. 

Bardot is een Franse dramaserie op Netflix over het leven en de carrière van de actrice en model Brigitte Bardot, een van de eerste seksiconen van de filmindustrie. De serie volgt haar vanaf haar eerste casting op 15-jarige leeftijd tot de opnames van de film La Vérité in 1960. 

De serie toont hoe Bardot rebelleerde tegen de sociale normen van de jaren 50 en haar vrije ideeën met de wereld deelde. De serie is gemaakt en geregisseerd door Danièle Thompson en Christopher Thompson. 

De reeks heeft de nieuwkomer Julia de Nunez in de hoofdrol. Andere belangrijke rollen zijn voor Victor Belmondo als Roger Vadim, Bardot’s eerste echtgenoot.

Kijker die de serie bekeken hebben uiten wel heel wat kritiek aan het adres van de hoofdrolspeelster. Ze zeggen allemaal hetzelfde. 

“Ben vandaag beginnen kijken naar de serie, en moet zeggen dat de actrice zeker niets weg heeft van Brigitte Bardot,.. misschien haar blonde haar. Gilbert Becaud in de serie trekt zeker niet op de echte Gilbert Becaud in zijn jonge jaren. Ik weet niet of ik de serie ga uitkijken.”

“Brigitte Bardot haar leven volgen met een actrice die meer op iemand anders lijkt dan op Brigitte is voor mij geen optie.”

Ook het verschil in kleur van ogen vinden kijkers een uiting van een slechte casting. ““Ze heeft in de serie ook blauwe ogen terwijl de echte Brigitte Bardot bruine ogen heeft.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.