Niet makkelijk voor Kim Van Oncen: Dit gaat haar zoontje doen
LHX
Niet makkelijk voor Kim Van Oncen: Dit gaat haar zoontje doen
Foto: VTM

Kim Van Oncen en haar partner Niels hebben samen twee kinderen, Jack en Stella. Zij worden deze zomer respectievelijk 8 en 4 jaar.

Alle ouders weten het: de tijd vliegt. Voor je het weet, doen je kinderen hun eigen ding en moet je ze beetje bij beetje loslaten. Dat ondervindt ook actrice Kim Van Oncen.

In haar Instagramverhaal deelt ze een foto van een netjes ingepakte valies. Die is niet voor Kim zelf, maar voor Jack. Hij gaat voor de eerste keer een weekje weg.

Samen met een vriendje gaat hij naar zee. "Ik vind dat zo leuk (voor hem)", schrijft Kim. Voor haarzelf is het uiteraard iets moeilijker. "Mijn moederhart is zo mini mini mini", geeft ze toe.

Daarnaast deelt Kim ook nog een update over haar recente ziekenhuisopname. Enkele dagen geleden liet ze namelijk weten dat ze in het ziekenhuis was, maar vertelde ze niet waarvoor precies.

"Ik heb een kleine operatie gehad, waarvan ik nog even moet herstellen", onthult ze nu. "Ik ben terug thuis en rust nog een paar dagen zodat ik snel helemaal de oude ben." Een spoedig herstel, Kim!

Meer nieuws

Meer nieuws

.