Sarah Puttemans heeft slecht nieuws voor Viktor Verhulst: "Maar ik ga mijn best doen"
COS
Sarah Puttemans heeft slecht nieuws voor Viktor Verhulst: "Maar ik ga mijn best doen"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans geniet met volle teugen van de zomer. Ze vertoeft al een tijdje met haar ouders en broer in het buitenland op een luxejacht.

Sarah Puttemans en haar gezin bevinden zich momenteel in Portofino. Eind juli trekken ze nog naar Frankrijk. De afgelopen weken genoten ze al van quality time op een luxejacht langs de kust van Corsica en Sardinië.

Eerder deze maand kwam Sarah een weekendje terug naar België, omdat twee van haar beste vriendinnen jarig waren en ze dat natuuurlijk niet wou missen. "Ik ben ook teruggekomen naar België, omdat ik Vik in de zomer altijd heel weinig zie, omdat hij het altijd heel druk heeft met shows", vertelt Sarah in haar recente YouTube-vlog.

"'Love Island' start ook terug mid augustus tot mid september. Ik heb in augustus ook een superdrukke maand. Het is voor mij misschien wel moeilijk om naar daar te gaan, maar ik ga mijn best doen. Het is niet altijd heel makkelijk, om dat te combineren", zegt ze.

"Het is eigenlijk het laatste weekend dat hij ook in België is, ik vertrek dan ook terug naar mijn familie en hij komt eind juli ook niet meer naar Frankrijk. We hebben allebei wel een vrij hectisch en druk leven. Maar hij is ook drie dagen even mee geweest, dus dat was heel fijn", aldus Sarah Puttemans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.