🎥 Sarah Puttemans kent allicht de reden waarom ze plots verlamd raakte en nauwelijks nog kon spreken: Ze moet nu zwaardere medicatie nemen
PMN
🎥 Sarah Puttemans kent allicht de reden waarom ze plots verlamd raakte en nauwelijks nog kon spreken: Ze moet nu zwaardere medicatie nemen
Foto: Instagram @sarahputtemans

Het was goed schrikken voor Sarah Puttemans (24). Ze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze onwel werd tijdens het rijden.

Sarah zal het moment dat ze onwel werd niet snel vergeten. Ze vertelt erover in haar nieuwste vlog.

We zien ze plots in het ziekenhuis liggen. “Ik weet eigenlijk totaal niet wat er gebeurd is”, vertelt Sarah. “Voor mij is het één van de engste dingen ooit geweest.”

“Ik was met de auto op weg van Knokke naar Leuven. Op een bepaald moment voelde ik mij plots heel wazig in mijn hoofd. Ik voelde dat mijn handen verlamd raakten. Mijn benen begonnen naar mijn mond te trekken en ik kon ook bijna niet meer praten. Superheftig!”
(Lees verder onder de foto)

“Ik weet eigenlijk bijna niets meer. Ik heb op het moment dat ik aan rijden was naar mijn vriend Viktor Verhulst en mijn mama gebeld en gezegd dat ik mij totaal niet goed voelde. Ik ben aan de kant gaan staan of ik ging ergens tegenrijden.”

Sarah belde de ambulance. Ze begon te hyperventileren en moest een masker aandoen waardoor ze weer deftig kon ademen. “Ik was tegen die vrouw heel raar aan het praten en ze begreep ook niets van wat ik zei.”

Daarna kreeg Sarah ook nog eens zware nachtmerries. “Ik voel mij nog niet 100% goed in mijn lichaam. Ik ben ook heel moe. Mijn lichaam is in een soort van schok geweest. Ik ga het ook veel rustiger aandoen. Het is een noodkreet van mijn lichaam.”

Ik weet eigenlijk bijna niets meer. Ik heb op het moment dat ik aan rijden was naar mijn vriend Viktor Verhulst en mijn mama gebeld en gezegd dat ik mij totaal niet goed voelde

Sarah Puttemans
YouTube Sarah Puttemans

Sarah heeft ook een hersenscan laten nemen. De dokters hebben wel een vermoeden wat er gebeurd is. “Ze denken dat ik een zware aanval van migraine heb gekregen”, klinkt het. “Ik ben heel blij dat het dat maar is.”

"Van migraine kan je ook hersenschade oplopen”, weet Sarah ook nog. “In september moet ik ook nog twee scans doen. Ik moet wel zwaardere medicatie nemen.”

Bekijk hieronder de volledige vlog van Sarah

Meer nieuws

Meer nieuws

.