Sarah Puttemans krijgt niet mis te verstane boodschap van dokter na onrustwekkende ziekenhuisopname
COS
Sarah Puttemans krijgt niet mis te verstane boodschap van dokter na onrustwekkende ziekenhuisopname
Foto: Instagram@sarahputtemans

Sarah Puttemans belandde twee weken geleden in het ziekenhuis. Terwijl ze met de auto aan het rijden was, kreeg ze plots verlammingsverschijnselen.

In haar vlog zien we Sarah Puttemans deze week tijdens haar ziekenhuisopname. Ze werd naar het ziekenhuis in Eeklo overgebracht, nadat ze plots geen gevoel meer had in haar handen, haar benen verlamd aanvoelden en ze bijna niet meer kon praten. Sarah noemt het een van de engste dingen die haar ooit overkwam.

Een paar dagen later komt Sarah met een update. "Het gaat wel goed, maar ik vind het toch nog altijd heel raar om onder mensen te komen, wat ik normaal totaal niet heb. Ik denk dat dat is omdat mijn lichaam in een soort van shock is geweest. Dat ik daarom mij terug moet aanpassen om onder mensen komen en mijn leven weer op te pakken", zegt ze.

"Maar ik ga wel voor mezelf het veel rustiger aan doen, want ik merk wel dat het misschien een noodkreet van mijn lichaam is geweest. Zeggende van: Sarah, doe het rustiger aan, je bent gewoon te veel hooi op je vork aan het nemen."

Medicatie

Eerder deze maand moest Sarah naar het ziekenhuis om enkele tests te laten uitvoeren, onder meer bij een neuroloog. Ze kreeg van de dokters te horen dat ze vermoeden dat het om een heel zware migraineaanval met een langdurig aura ging. Sarah moet wel de hersenscan nog afwachten.

In september volgen nog twee scans, maar Sarah is wel enigszins gerustgesteld dat het 'maar' om een migraineaanval ging. Ze heeft nu zwaardere medicatie voorgeschreven gekregen. De dokter had daarbij een niet mis te verstane boodschap. "Als ik nog zo'n aanval krijg, moet ik direct die medicatie innemen. Dus ik moet die nu ook altijd op zak hebben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.