Ellen Callebout deelt fantastisch beeld vanop 'De Verhulstjes'-cruise naar Scandinavië
COS
Ellen Callebout deelt fantastisch beeld vanop 'De Verhulstjes'-cruise naar Scandinavië
Foto: Play4

De Verhulstjes zijn op vakantie met een cameraploeg in hun kielzog. Het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' wordt nog steeds ingeblikt.

We zagen de Verhulstjes de afgelopen jaren al in Oostduinkerke, Antwerpen, Tirol en Saint-Tropez. Binnenkort nemen Gert Verhulst en co de kijkers naar andere bijzondere plekken mee: een camping in de Ardèche, waar Gert als kind z'n vakanties doorbracht, en op cruise naar Scandinavië.

Afgelopen week gingen de Verhulstjes aan boord van de MSC Euribia in het Duitse Kiel. Ze vertrokken voor een 7-daagse reis naar Scandinavië. Ze zullen onder meer halt houden in het Deens Kopenhagen en passeren langs de Noorse fjorden.

De Verhulstjes zijn met z'n vieren op vakantie - Gert, Ellen, Viktor en Marie. Sarah Puttemans en Jef Oomen, de wederhelften van Viktor en Marie, zijn er niet bij. Ook Leo, de trouwe viervoeter van de familie, bleef noodgedwongen thuis. Tot verdriet van Ellen.

"Vooral Ellen was daar het hart van in, want ondertussen is hij toch een soort kindje geworden", vertelde Gert voor het aan boord gaan aan HLN. "Ik denk ook niet dat Ellen al zo lang weg is geweest van Leo. Maar Ellens ouders gaan in onze afwezigheid een weekje housesitten en geven hem de beste zorgen."

Vandaag maakten Ellens ouders hun dochter heel gelukkig. In het Noorse Flåm kreeg Ellen namelijk een 'VIP'. "Very important phonecall", schrijft ze op Instagram Stories. Ellen kon het niet laten om te horen hoe het met Leo gesteld is. Hoe lief!

Ellen telefoneert met LeoEllen telefoneert met Leo
Instagram @ellencallebout

Meer nieuws

Meer nieuws

.