Verhulstjes Ellen Callebout is er het hart van in: "Was jammer genoeg niet welkom"
COS
Ellen Callebout is er het hart van in: "Was jammer genoeg niet welkom"
Foto: GoPlay

De opnames van 'De Verhulstjes' zijn al een tijdje bezig. De cameraploeg volgde de familie Verhulst al naar de Ardèche, Saint-Tropez en nu ook... op een cruiseschip.

De Verhulstjes gooien het komend seizoen over een andere boeg. Naast de gebruikelijke vakantie naar Saint-Tropez passeren de Verhulstjes ook op de camping waar Gert Verhulst z'n jeugd doorbracht. En nu zijn ze naar Scandinavië. 

Gert, Ellen, Viktor en Marie vertrokken zopas voor een 7-daagse cruise vanuit het Duitse Kiel. Ze zullen naar Kopenhagen vertrekken om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm.

Sarah Puttemans en Jef Oomen, de partners van Viktor en Marie, zijn er niet bij. Maar er ontbreekt nog een heel belangrijk gezinslid: trouwe viervoeter Leo. Die blijft noodgedwongen thuis. "Die is jammer genoeg niet welkom op de cruise", zegt Gert aan HLN.

"Vooral Ellen was daar het hart van in, want ondertussen is hij toch een soort kindje geworden. Ik denk ook niet dat Ellen al zo lang weg is geweest van Leo. Maar Ellens ouders gaan in onze afwezigheid een weekje housesitten en geven hem de beste zorgen", besluit Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.