Erik Van Looy verrast met twee nieuwe namen voor 'De Slimste Mens': "Heeft zich eindelijk laten overhalen!"
COS
Erik Van Looy verrast met twee nieuwe namen voor 'De Slimste Mens': "Heeft zich eindelijk laten overhalen!"
Foto: Play4

Het is nog even wachten, maar we kijken al uit naar het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens'. Het 21ste seizoen zal opnieuw in het najaar te zien zijn.

Erik Van Looy is natuurlijk weer van de partij als quizmaster van dienst bij 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Hij zet elk jaar alles in de strijd om zoveel mogelijk grote namen te strikken voor de Play4-quiz. Dat lijkt hem ook dit jaar aardig te lukken.

Eerder dit jaar kon Erik alvast enkele namen voor het nieuwe seizoen lossen. Comédienne Jade Mintjens en ex-Miss België Annelien Coorevits werden eerst aangekondigd. Recent volgde ook 'Zillion'-regisseur Robin Pront.

Op sociale media maakt Play4 nu nóg twee nieuwe kandidaten bekend en dat zijn niet de minsten. In het 'WhatsApp-gesprek' van de kandidaten worden Nathalie Meskens en Alex Agnew toegevoegd. Met een duimpje omhoog laten ze weten dat ze er klaar voor zijn.

Onder het filmpje wordt enthousiast gereageerd. "Alex Agnew heeft zich eindelijk laten overhalen! De wonderen zijn de wereld nog niet uit", klinkt het. "Alex? Wil hij dan toch eindelijk meedoen?", reageert nog iemand vol ongeloof. "Kan al niet wachten" en "Zet de popcorn maar al klaar" lezen we nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.