Verhulstjes Gert Verhulst heeft groot nieuws over 'De Verhulstjes': "Vooral dat vind ik fantastisch"
COS
Gert Verhulst heeft groot nieuws over 'De Verhulstjes': "Vooral dat vind ik fantastisch"
Foto: Play4

De opnames voor het nieuwe, vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' zijn ondertussen volop bezig. In de realityreeks volgen we het reilen en zeilen van Gert Verhulst en zijn gezin. Dat mogen we komend seizoen letterlijk nemen.

De familie gooit het roer om en gaat kamperen in de Ardèche, uitrusten in Saint-Tropez... én op cruise door Scandinavië. De Verhulstjes vertoeven aan boord van een splinternieuw cruiseship, in het gezelschap van zo'n 6000 medepassagiers.

Ze varen van de Duitse havenstad Kiel naar Kopenhagen om van daaruit de pittoreske Noorse Fjorden te verkennen in Hellesylt, Ålesund en Flåm. Aan luxe geen gebrek op het schip. Er is ruimschoots eten en entertainment voorzien zoals o.a. zwembaden, cafés, restaurants, een spa en nog veel meer.

"Ik vind het vooral fantastisch om nog eens met de kinderen op reis te kunnen", zegt Gert Verhulst aan Het Laatste Nieuws. "Die hebben ondertussen een leeftijd dat het niet meer evident is om met ouders op reis te gaan."

"In het verleden hebben we al cruises gedaan in de Caraïben en Middellandse Zee, maar Ellen was heel benieuwd naar het Noorden. Plezant, maar van het weer gaan we het niet moeten hebben. Tien graden en grijs... Er zitten dus ook dikke truien en een regenjas in onze valies", aldus Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.