Gert Verhulst laat zich van andere kant zien: "Emotioneel om daar te zijn"
COS
Gert Verhulst laat zich van andere kant zien: "Emotioneel om daar te zijn"
Foto: Play4

Gert Verhulst en zijn gezin vertoeven een tijdje op zee. Ze gingen zopas aan boord van de MSC Euribia, een luxueus cruiseschip dat hen doorheen Scandinavië zal varen.

Gert Verhulst beloofde enkele maanden geleden dat hij en zijn gezin iets bijzonders in petto hadden voor het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes'. Dat is nu wel gebleken met de 7-daagse cruise die het gezin momenteel maakt. Maar in het nieuwe seizoen zal niet enkel de cruise aan bod komen.

Gert en Ellen Callebout trekken in het vijfde seizoen natuurlijk ook weer even naar hun buitenverblijf in Saint-Tropez. Gert zal de kijker én Ellen bovendien ook voorstellen aan een bijzondere plek, de camping in de Ardèche waar hij als kind jaarlijks zijn vakantie doorbracht.

"Ik wilde aan Ellen de plek tonen waar ik heb leren zwemmen, waar ik voor de eerste keer heb gevist", vertelt Gert aan HLN. Zeventien jaar geleden was het dat Gert er nog eens was geweest. Dat was destijds samen met Viktor en Marie Verhulst. Het was een "bijzondere ervaring" om terug te gaan.

Gert ging altijd naar de camping met zijn moeder Ria en vader Jos. Zij overleden in 2016 en eind 2021. "Het was bij momenten emotioneel om daar te zijn", geeft Gert toe. "De camping was ook veranderd, niet echt ten goede vind ik. Maar toen we beneden bij de rivier gingen vissen, leek er niets veranderd. Zalig hoe de tijd was blijven stilstaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.