Gert Verhulst moet fans van 'De Verhulstjes' teleurstellen: "Heeft Ellen zo beslist"
LHX
Gert Verhulst moet fans van 'De Verhulstjes' teleurstellen: "Heeft Ellen zo beslist"
Foto: Play4

Op maandag begint 'De tafel van Gert' op Play4, de talkshow van Gert Verhulst. Vorig jaar heette die nog 'De tafel van vier', maar het tweede seizoen wordt volgens Gert een stuk persoonlijker.

Toen Gert 'De tafel van vier' maakte, zag de redactie er streng op toe dat de toon van het programma serieus genoeg was. In 'De tafel van Gert' mag het allemaal wat losser. "Er mag een onnozelheidje inzitten hier en daar", zegt Gert in Het Laatste Nieuws.

Naast 'De tafel van Gert' zal Gert Verhulst dit najaar ook te zien zijn in een nieuw seizoen van 'De Verhulstjes'. Dat belooft nu al bijzonder te worden: hij trekt met zijn gezin op cruise door Scandinavië. Daarnaast staat er ook een kampeertrip in de Ardèche en een vakantie in Saint-Tropez op de planning.

Het belooft dus een vrolijker seizoen te worden dan het vorige. Daarin werd de familie getroffen door de dood van Marcel, de hond van Ellen Callebout. Vooral voor haar was het een zware klap.

Nu Marcel overleden is, blijft zijn maatje Leo nog alleen over. Van een nieuwe hond is er echter nog geen sprake, zo blijkt.

"Zolang Leo leeft, komt er geen diertje in de plaats van Marcel", vertelt Gert. "Dat heeft Ellen zo beslist en daar volg ik in." Leo is immers niet meer van de jongsten en heeft veel nood aan rust. Een jonge puppy met veel energie in huis zou dan ook niets voor hem zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.