Gert Verhulst schrikt er zelf van na ingrijpend besluit: "Ik ben een andere mens"
COS
Gert Verhulst schrikt er zelf van na ingrijpend besluit: "Ik ben een andere mens"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst zien we komende winter weer in 'De Verhulstjes'. Het zal wellicht opvallen dat Gert er tijdens het vijfde seizoen scherper uitziet.

Afgelopen week merkte ook Peter Van de Veire bij Radio 2 op dat Gert Verhulst er "onwaarschijnlijk scherp" uitzag. "Ik drink al bijna vier weken geen alcohol meer", legt Gert uit. 

"Er zijn heel veel mensen die minder alcohol drinken of gestopt zijn en die zijn euforisch en die zeggen: 'Je moet dan doen.' Dus ik dacht: ik ga dat nu toch eens proberen."

"De eerste week voelde ik weinig verschil, de tweede week ook, maar ik zit nu in week vier en het wonder geschiedt. Ik ben een andere mens", zegt Gert.

"Ik ben veel frisser, helderder. Ik merk echt oprecht een verschil. En het is nu niet dat ik een anti-alcoholgebruiker geworden ben", benadrukt Gert, die vooral op vakantie een glaasje meer dronk.

Hoelang hij het wil volhouden? "Het is niet zo dat ik nooit meer alcohol ga drinken, maar voorlopig voel ik me goed en als het niet moet, ga ik het niet doen. Ik kan het echt aanraden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.