Gert Verhulst straks voor het eerst grootvader? Viktor Verhulst heeft opvallende boodschap voor Sarah Puttemans
COS
Gert Verhulst straks voor het eerst grootvader? Viktor Verhulst heeft opvallende boodschap voor Sarah Puttemans
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst hadden deze week wat te vieren. Het koppel is al drie jaar samen.

Iets meer dan drie jaar geleden leerden Sarah Puttemans en Viktor Verhulst elkaar kennen op een zomerbar in Frankrijk. Sarah en Viktor lijken nu een traditie te hebben gevonden om hun liefdesjubileum te vieren. Net als vorig jaar gingen Sarah en Viktor deze week met z'n tweeën gezellig eten in 't Fornuis in Antwerpen.

Voor Sarah is Viktor de man van haar leven. "Voor de volle honderd procent. Ik kan me niet inbeelden dat er iemand anders zou zijn met wie ik zo'n toekomst zie als met hem", zegt Sarah in NINA. Sarah plant niet graag vooruit, maar denkt wel na over een toekomst met Viktor.

"Het gaat supergoed en we zijn heel gelukkig. Het is handig dat we in dezelfde sector zitten en elkaar op dat vlak begrijpen. Je moet er toch mee kunnen omgaan als je partner op tv te zien is of zo uitgesproken haar leven toont op social media. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen daarmee blij zou zijn."

Viktor is vijf jaar ouder dan Sarah. Hij wil in de (nabije) toekomst graag papa worden. "Bij hem begint dat te prikkelen en ik snap dat, want hij wordt volgend jaar dertig. Voor mij is het nog te vroeg. Ik heb het op werkvlak te druk met verschillende projecten en daar is nu geen plaats voor", besluit Sarah.

Meer nieuws

Meer nieuws

.