Jani Kazaltzis heeft belangrijke knoop doorgehakt: 'Of ik kinderen wil met Jens?'
COS
Jani Kazaltzis heeft belangrijke knoop doorgehakt: 'Of ik kinderen wil met Jens?'
Foto: Play4

Jani Kazaltzis zien we deze zomer van maandag tot donderdag in het Play4-programma 'Tussen 4 Buren'. Daarin nemen buren elkaars interieur in één kamer onder handen.

Jani Kazaltzis is een gelukkig man; hij doet zijn job erg graag en is al een paar jaar opnieuw gelukkig in de liefde. Jani verklapte eind 2022 in het VRT 1-programma 'Vrede Op Aarde' dat er opnieuw een man in zijn leven was. Het bleek om Jens Fissers te gaan.

Jens (34) is influencer en behaalde een doctoraat in de farmaceutische wetenschappen. Hij werkt bij een farmaceutisch bedrijf. Onlangs ging hij ook samen in zee met Jani. Ze hebben samen het skincare merk IOAN opgeriicht.

Jani en Jens zijn al zo'n drie jaar samen en wonen in Antwerpen met hondje Qozmo. Of die ooit een speelkameraadje mag verwachten in de vorm van een kindje? "Ik wil niemand beledigen, en iedereen doet wat hij wil, maar ik vind mezelf nu op mijn 44ste te oud om eraan te beginnen", zegt Jani in Story.

"Omdat het in ons geval nog een proces van jaren zou zijn", legt hij uit. "Ik heb leuke neefjes, nichtjes en petekindjes en die kosten me al genoeg geld. Grapje natuurlijk. Ik amuseer me rot met hen. Maar ik geniet van mijn leven zonder kinderen. Ik kan gaan en staan waar ik wil", aldus Jani Kazaltzis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.