Kat Kerkhofs doet heel schattige onthulling over haar zoontje Ciro: "Hij is erdoor gefascineerd"
COS
Kat Kerkhofs doet heel schattige onthulling over haar zoontje Ciro: "Hij is erdoor gefascineerd"
Foto: VTM

Kat Kerkhofs en haar man Dries Mertens werden vorig jaar de trotse ouders van een zoontje. Ciro Romeo werd geboren op 26 maart.

Intussen is Ciro Romeo Mertens al 1 jaar en 4 maanden oud, oud genoeg om een persoonlijkheid te hebben. "Ik wist echt niks van kinderen voor ik er zelf een had. Dus dat is heel grappig, ik ontdek alles on the go. Die heeft zeker al een persoonlijkheid", vertelt Kat Kerkhofs in de podcast 'Gossip Guy'.

"Dat is echt een felle boy. Die houdt al van aandacht. Die wil heel de tijd applausjes voor zichzelf. Die wil dansen. Die gaat goed op aandacht. Da's heel schattig. Het is geen verlegen jongen", zegt Kat. Ciro blijkt ook al verschillende interesses te hebben. 

"Bal, bal, bal, bal... Het was niet zijn eerste woord. Dat was 'nee'. Dat illustreert misschien ook zijn karakter. Hij wist direct wat het betekende. Maar nu is het dus 'bal'", zegt de presentatrice. "Ook wel muziek, maar dat is misschien omdat ik dat er aan het inrammen ben."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

Kat kocht al een pianootje en een trommel. "Hij is gefascineerd door drummen en dat vind ik wel heel cool, want mijn papa was ook drummer. Ik vind dat je ziet dat hij geïnteresseerd is. Ik hoop vooral niet de 'bal, bal, bal'", lacht Kat.

Of Kat een job in de media zou tegenhouden? "Ik heb de naam Ciro Romeo niet voor niets gegeven. Da's een goeie naam om mee binnen te komen. Daar kan je een artiestennaam van maken. Ik zou heel graag hebben dat hij muzikant wordt, omdat ik dat zalig vind en omdat mijn papa dat was."

"Maar echt gewoon in de media gaan om in de media te gaan? Dat zou ik hem misschien wel willen besparen. En voetbal zou ik hem eigenlijk ook willen besparen. Tenzij hij echt supergoed is en dat echt supertof vindt, maar ik vind dat geen wereld waarin ik mijn kind met een gerust hart zou loslaten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.