Big Brother Niet te geloven! 'Ex-winnaar Salar samen met deze 'Big Brother'-deelneemster'
COS
Niet te geloven! 'Ex-winnaar Salar samen met deze 'Big Brother'-deelneemster'
Foto: GoPlay

In 2021 besloten GoPlay en RTL de handen in elkaar te slaan voor een nieuwe reeks van 'Big Brother'. Intussen werden er al drie nieuwe seizoenen uitgezonden.

Het is nog wachten op een officiële bevestiging, maar veel fans zijn ervan overtuigd dat het vierde seizoen er volgend jaar aankomt. Wie deelneemt zou zomaar eens een paar tienduizenden euro's rijker kunnen zijn.

Het overkwam Jill Goede in het eerste seizoen. Zij mocht 70.405,50 euro meer naar huis nemen. Een jaar later was Salar Abbasi Abraasi aan de beurt met 69.815 euro. Bart Vandenbroek won dit jaar 73.388 euro.

'Geluk in het spel, is ongeluk in de liefde', klinkt het weleens. Maar daar is niets van aan voor de 'Big Brother'-winnaars. Bart is al jaren gelukkig met Liesbeth en Jill verloofde zich op haar 25ste verjaardagsfeest met Leroy de Rouw.

Nu lijkt het liefdesgeluk ook Salar toe te lachen. Op Instagram Stories zien we een foto van Salar met een vrouwelijke hand op z'n arm. Salar voegde een slotje toe aan de foto. Om duidelijk te maken dat hij bezet is?

 Heeft Salar uit 'a href=
Instagram @salarrr_

De gelukkige lijkt overigens geen onbekende. Veel fans beweren dat het om Chiara Siddu gaat. Zij nam afgelopen seizoen deel aan 'Big Brother', maar verliet het huis omwille van privéomstandigheden.

Salar stak zijn interesse voor Chiara tijdens het 'Big Brother'-avontuur alvast niet onder stoelen of banken. Spionnen van Reality FBI zouden Salar recent knuffelend op een terras in Sittard hebben gespot.

Ook de hand van de mysterieuze dame werd onder de loep genomen. En wat blijkt? De manicure van de dame lijkt wel heel erg op die van Chiara, die recent op pad was met winnaar Bart en Jolien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.