Nu al uitgelekt over 'De Verhulstjes': Gert Verhulst en gezin beleven heel bijzonder moment
COS
Nu al uitgelekt over 'De Verhulstjes': Gert Verhulst en gezin beleven heel bijzonder moment
Foto: Play4

'De Verhulstjes' keert dit najaar terug bij Play4. Gert Verhulst en zijn gezin nemen de kijkers opnieuw mee in hun leven. Ook op vakantie.

Een tripje naar Saint-Tropez ontbreekt natuurlijk niet in het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes'. Dat is intussen een goede gewoonte geworden. Daarnaast neemt Gert Verhulst zijn gezin ook mee naar de camping de Ardèche waar Gert als kind zijn vakanties doorbracht.

Na een skivakantie naar Tirol en een bezoekje aan Viktor Verhulst op Gran Canaria, staat er ook nu weer een gezinsvakantie op de agenda. Gert, Ellen, Viktor en Marie gingen vorige maand aan boord van de MSC Euribia, een luxecruiseschip.

In het Duitse Kiel gingen de Verhulstjes aan boord. Vervolgens bracht het schip de familie naar Scandinavië. Ze passeerden prachtige fjorden en stopten onder meer in Hellesylt, Alesund en Flam. Dat schrijft TV Familie.

De eerste stop op de planning was er eentje in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Van Vlamingen ter plaatste vernam het weekblad dat de Verhulstjes een bezoek brachten aan Tivoli, het oudste pretpark ter wereld. Misschien kon Gert wel wat inspiratie opdoen voor Plopsaland.

Meer nieuws

Meer nieuws

.