Relatie van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans in de problemen?
COS
Relatie van Viktor Verhulst en Sarah Puttemans in de problemen?
Foto: Instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst vertoeft momenteel op Tenerife. Daar wordt het nieuwe seizoen van 'Love Island' opgenomen.

Viktor Verhulst heeft al een drukke zomer achter de rug. Er waren opnames voor het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes'. Voor 'Love Island' moest Viktor midden augustus richting Tenerife vertrekken. Daarnaast is er ook de dj-carrière van Viktor, samen met Kobe Ilsen.

Enkele jaren geleden starten Viktor en Kobe enigszins als een grap met het dj'en. Enkele jaren later nemen Viktor & Kobe hun job als dj's erg serieus. Ze volgden opleidingen om zich technisch bij te schaven en brachten met 'Nu staan we hier' een single uit.

Hoe Sarah Puttemans en Sara Vermassen, de vriendin van Viktor en verloofde van Kobe, tegenover hun dj-carrière staan? "Als je iemand graag ziet, dan gun je die de wereld. Ze weten dat we dit heel graag doen en we voelen ons allebei gesteund", zegt Viktor in Story.

Sarah en Sara zijn vaak terug te vinden in het publiek. "Dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen", vindt Kobe. "Dat ze letterlijk staan de applaudiseren voor wat hun mannen aan het doen zijn."

"Mijn Sarah heeft ook een heel onregelmatig leven als content creator, maar we hebben nog voldoende momenten samen. We leven zeker niet naast elkaar", benadrukt Viktor, die in oktober al drie jaar samen is met Sarah.

Meer nieuws

Meer nieuws

.