Sarah Puttemans helemaal in paniek: "Kon niet meer logisch nadenken"
LHX
Sarah Puttemans helemaal in paniek: "Kon niet meer logisch nadenken"
Foto: Play4

Sarah Puttemans is één van de bekende Vlamingen die meedoen aan 'Celebrity Masterchef'. Het was voor haar een hele uitdaging.

Sarah Puttemans had haar twijfels bij haar deelname aan 'Celebrity Masterchef'. Een keukenprinses is ze niet, maar ze wilde graag uit haar comfortzone stappen.

Ter voorbereiding van de opnames keek ze heel wat kookvideo's, ging ze enkele dagen per week bij een chef in de keuken staan en oefende ze ook heel wat thuis. Toch had ze nog steeds enorm veel stress toen ze de keuken van 'Masterchef' binnenwandelde.

Het feit dat ze moest koken voor een jury die uit drie topchefs bestaat, hielp niet bepaald. "Ik was daar écht door geïntimideerd, en vroeg me die eerste dagen af waarom ik in godsnaam aan dit programma deelnam", herinnert ze zich.

Tijdens de wedstrijd deed ze af en toe dingen waar ze zich achteraf bekeken voor schaamt. "Maar op bepaalde momenten was ik zodanig in paniek dat ik niet logisch meer kon nadenken." Ze heeft er veel uit geleerd, onder andere dat ze het bijzonder moeilijk vindt om onder druk te presteren.

Hoe het haar uiteindelijk vergaan is, is de grote vraag, maar daar kan ze uiteraard nog niets over zeggen. "Maar ik ben blij dat ik heb meegedaan", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.