Sarah Puttemans solliciteert voor opmerkelijk tv-programma: “Mogen ze me altijd voor bellen”
LHX
Sarah Puttemans solliciteert voor opmerkelijk tv-programma: “Mogen ze me altijd voor bellen”
Foto: Instagram@sarahputtemans

Sarah Puttemans werkt als model en influencer. Met haar deelname aan 'Celebrity MasterChef' en 'De verraders' lijkt het erop dat ook haar tv-carrière gelanceerd is.

Toen Sarah Puttemans werd opgebeld voor 'Celebrity MasterChef', twijfelde ze enorm om mee te doen. Ze is namelijk geen keukenprinses. Toch besloot ze om ervoor te gaan, in de hoop haar grenzen te verleggen en iets bij te leren.

Dat is ook gelukt, laat ze weten aan Flair. "Ik was vroeger heel onzeker in de keuken, maar nu durf ik echt meer te improviseren met ingrediënten."

Met camera's heeft ze weinig problemen. Ze heeft namelijk een tweewekelijkse vlog, waarvoor ze zichzelf elke dag filmt. "Om dit keer zelf niet de camera de hele tijd in mijn handen te hebben, was wel een leuke afwisseling en smaakt sowieso naar meer", zegt ze. 

Ze ziet het dan ook helemaal zitten om in de toekomst vaker mee te doen aan tv-programma's. Daarbij is er eentje dat er voor haar uitspringt.

"Ik dans heel graag, dus 'Dancing with the Stars' zou ik geweldig vinden!", klinkt het. "Dat is honderd procent mijn ding, dus daar mogen ze me altijd voor bellen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.