Viktor Verhulst opgeschrikt tijdens 'Love Island'-opnames: Sarah Puttemans met spoed opgenomen in het ziekenhuis
COS
Viktor Verhulst opgeschrikt tijdens 'Love Island'-opnames: Sarah Puttemans met spoed opgenomen in het ziekenhuis
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans kennen we als de vriendin van Viktor Verhulst. Bij een jong publiek is Sarah erg populair als influencer en vlogger.

Sarah Puttemans heeft haar volgers op sociale media erg hard doen schrikken. Donderdagochtend deelt Sarah een foto op Instagram Stories vanuit het ziekenhuis. De influencer blijkt woensdagavond opgenomen te zijn in het AZ Alma in Eeklo.

"Sorry for being MIA", zegt Sarah over haar korte afwezigheid op sociale media. Vervolgens vertelt ze wat er gebeurd is. "Gisterenavond rond 17 uur heb ik mijn auto aan de kant gezet door een soort van verlamming in heel mijn lichaam", vertelt ze.

"Ik kan niet beschrijven hoe eng dit was. Ik kon niet deftig spreken, kon mijn handen en benen niet meer bewegen...", legt ze uit. "Na een nachtje op spoed gaat alles goed. Ik weet de helft niet meer van wat er gebeurd is."

"En weet ook nog steeds niet wat er aan de hand was", zegt Sarah. Ze vraagt haar volgers dan ook of zij gelijkaardige dingen hebben meegemaakt. Zo wordt hopelijk snel duidelijk wat er gebeurd is en kan het in de toekomst voorkomen worden. We wensen Sarah alvast veel beterschap toe.

Binnenkort zien we Sarah - na een korte passage in het VTM-programma 'Waarheid Durven of Doen' - in haar echte tv-debuut. Sarah neemt namelijk deel aan het Play4-programma 'Celebrity MasterChef'. Dat zal in het najaar te zien zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.