Ashley kop van jut in ‘Big Brother’: “Egoïstisch en narcistisch”
ASX
Ashley kop van jut in ‘Big Brother’: “Egoïstisch en narcistisch”
Foto: Play4

Met z’n vieren zaten ze deze week op de genomineerdenbank; Randy, Karen, Jimmy en Ashley. Big Brother gaf het viertal echter de mogelijkheid om een vrijstelling te kopen voor een astronomisch hoog bedrag.

Het duurde nog geen seconde vooraleer Ashley de knop induwde nadat Big Brother het startsein gegeven had voor het kopen van de vrijstelling. Daarmee verzekerde de Nederlandse blondine zich van nog een weekje in het huis. De keerzijde van de medaille; maar liefst 20.000 euro is uit de jackpot verdwenen.

Een actie die door haar medebewoners niet gesmaakt werd. Vooral Jimmy trok fel van leer tegen Ashley. “Als je niet kunt verkroppen dat je genomineerd bent, dan hoor je niet thuis in dit spel”, klonk het hard. Boezemvriendin Karen sprong in de bres voor Ashley: “Je moet nu ook niet doen alsof ze een slecht mens is, he”, klonk het in tranen.

Ook op social media is de keuze van Ashley een hot topic. Heel wat kijkers zijn niet te spreken over wat de Nederlandse gedaan heeft. “Egoïstisch en narcistisch”, “Echt gemeen”, en “Zielig”, klinkt het onder meer. Andere kijkers zijn milder. “Big Brother heeft hen de keuze gegeven, ze heeft gewoon het spel gespeeld!”

Door zichzelf vrij te kopen was Ashley niet langer genomineerd. Hartsvriendin Karen trok gisteravond aan het kortste eind en moest het ‘Big Brother’-huis verlaten. De kans dat Ashley in de finale komt te staan, lijkt volgens de kijkers zo goed als onbestaande. “Na zo’n actie kun je nooit meer winnen”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.