Gert Verhulst doet plots onthulling over 'Gert Late Night': "De kijker heeft dat nooit gemerkt"
LHX
Gert Verhulst doet plots onthulling over 'Gert Late Night': "De kijker heeft dat nooit gemerkt"
Foto: Play4

Gert Verhulst en James Cooke hebben de voorbije jaren al heel veel samengewerkt. Momenteel zijn ze te zien in de 'ZomerRevue' in Plopsaland De Panne.

Maar liefst acht seizoenen van 'Gert Late Night' maakten Gert Verhulst en James Cooke samen. Daar voegden ze nog twee seizoenen van 'De Cooke & Verhulst Show' aan toe. 

Het was een succesformule, maar toch besloten ze ermee te stoppen. Ze waren namelijk bang om in herhaling te vallen. "Na 250 shows was het duogegeven een beetje op", vertelt James in Dag Allemaal. Daarom besloten ze het concept weer in de koelkast te steken.

"Op het laatst voelden James en ik dat het moeilijk werd om het niveau dat we beoogden te handhaven", voegt Gert daaraan toe. Daarbij speelde ook covid mee.

Tijdens die periode zaten Gert en James immers twee seizoenen lang alleen op de boot, zonder gasten. "We kwamen 's morgens aan, met niets, maar 's avonds moest er wél een programma zijn."

"Dat heeft ons creatief wat uitgeput, denk ik. De kijker heeft dat misschien nooit gemerkt, maar zoiets voel je zelf als eerste aan", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.