Gert Verhulst onthult de waarheid: “Het is er gekomen op vraag van Viktor”
PMN
Gert Verhulst onthult de waarheid: “Het is er gekomen op vraag van Viktor”
Foto: Play4

Gert Verhulst en James Cooke organiseren in Plopsaland een ‘Zomerrevue’. De ticketverkoop verloopt vlot. Er zijn voorlopig nog geen extra shows ingepland.

Het was eigenlijk verrassend nieuws dat Gert Verhulst en James Cooke een ‘Zomerrevue’ zouden organiseren. In een interview met Het Laatste Nieuws legt Gert uit hoe deze plannen zijn ontstaan. “Het was mijn zoon Viktor Verhulst die bij mij het vuur aan de lont steekte”, onthult hij. Hij maakte Gert er attent op de mogelijkheid om deze traditie nieuw leven in te blazen.

Gert deelt zijn herinneringen aan de succesvolle revues met Luc Caals en Dirk Van Vooren in Blankenberge. “Met Studio 100 hebben we daar tien, vijftien jaar lang shows neergezet”, zegt hij nostalgisch. “Viktor, die als kind vaak meeging, vond het altijd fantastisch om te zien.”

Het was Viktor Verhulst die het idee lanceerde om een 'Zomerrevue' te doen

Helaas kwam er een eind aan deze traditie toen Luc en Dirk als duo stopten. Viktor bleef echter aandringen en vroeg vaak: ‘Wanneer ga je dat eens doen?’ Deze constante aanmoediging maakte dat Gert ging nadenken over de mogelijkheden om de revue weer op te pakken.

“Maar,” benadrukt Gert, “je moet wel mensen kunnen vinden die zo’n revue kunnen trekken.” Hoewel het misschien wat pretentieus klinkt, is hij er van overtuigd dat hij en James die uitdaging aan kunnen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.