Heftige wending in 'Big Brother': Deze bewoner heeft het spel verlaten
LHX
Heftige wending in 'Big Brother': Deze bewoner heeft het spel verlaten
Foto: Play4

In 'Big Brother' komt de finale met rasse schreden dichterbij. Voordat die plaatsvindt, zullen echter nog enkele bewoners het huis moeten verlaten...

Dat in 'Big Brother' álles kan gebeuren, is geen geheim. Vanmorgen werden de kijkers opgeschrikt door een wel héél plotse wending. Er bleek namelijk opeens 15.000 euro uit de pot te zijn.

Algauw werd duidelijk dat naar alle waarschijnlijkheid Tyron de schuldige is. Hij kreeg van 'Big Brother' een aanbod dat moeilijk te weigeren was. In ruil voor een vrijwillige exit zou hij 15.000 euro uit de pot krijgen.

Tyron had het al een tijdje zwaar in het huis. De recente bekendmaking dat het programma een week langer zou duren dan gepland, hakte er zwaar in bij hem. Naar huis gaan met 15.000 is dan ook geen slechte deal voor hem.

"Gelijk heeft hij", vinden veel kijkers dan ook. "Met 15.000 naar huis is beter dan 20.000 voor ocharme een ticket voor de halve finale. Mooie zet, Ty!"

"Heel jammer dat je eruit bent, maar het is je gegund", klinkt het ook. "Hij heeft gelijk, maar eerst zo liggen mopperen op Ashley... Kom op."

Meer nieuws

Meer nieuws

.