Iedereen zegt hetzelfde na laatste aflevering van 'Bompa Bockie'
LHX
Iedereen zegt hetzelfde na laatste aflevering van 'Bompa Bockie'
Foto: Play4

Maandagavond werd de laatste aflevering van 'Bompa Bockie' uitgezonden op Play4. Het is een overweldigend succes geweest.

In de laatste aflevering van 'Bompa Bockie' brengt Bockie De Repper zijn laatste dagen door bij de bewoners van het woonzorgcentrum, die inmiddels ook zijn vrienden zijn geworden. Hoewel hij verlangt naar zijn gewone leven, valt het afscheid hem erg zwaar.

De laatste levenslessen van Roger, de laatste keer afspreken met de Rummiclub, het laatste etentje met zijn tafelgenoten... Maar Bockie zou Bockie niet zijn zonder een afscheid in stijl, met veel Jägermeisters en hamburgers.

Het resultaat is een emotionele rollercoaster die ook de kijkers enorm geraakt heeft. "Zo hard geweend toen de mensen getoond werden die helaas gestorven zijn", reageren ze op sociale media. "Oprecht het mooiste programma van het jaar. Mag van mij alle prijzen winnen. Prachtig."

"Als je ziet wat Bockie teweeggebracht heeft in de hartjes van deze mensen... Chapeau, je hebt dat super gedaan", klinkt het ook. "Zo mooi en met zoveel gevoel gebracht. Je bent een prachtmens."

"Geen mens die het droog houdt de laatste aflevering. Bedankt, Bockie, voor een geweldig programma over ouderdom, warmte en menselijkheid." "Zo genoten van dit programma, met een lach en een traan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.