Iedereen zegt hetzelfde over start van nieuw seizoen ‘Big Brother’: “Moet anders”
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over start van nieuw seizoen ‘Big Brother’: “Moet anders”

Het is nog een goede maand wachten voor het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ begint. Er is nog niet veel geweten over dat nieuwe seizoen. Het enige wat we zeker weten dat is Tatyana Beloy en Geraldine Kemper weer de presentatrices zijn.

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ start in januari. Vanaf dan zal je van maandag tot en met zaterdag ook alles kunnen volgen.

De fans kijken er enthousiast naar uit. Ze hopen dat alles ook weer zal uitgezonden worden via het kanaal ‘24/7’. Op dat kanaal kunnen de fans alles de klok rond live volgen.

Het kanaal werd vorig seizoen druk bekeken, al waren er wel enkele minupunten. De reclame zorgde voor grote ergernis bij de fans.

"Het was niet fijn dat er om het kwartier reclame werd uitgezonden," aldus een fan. "Hopelijk wordt hier in het nieuwe seizoen rekening mee gehouden.”

Een andere wens van de fans is dat er meer gebeurt in het huis. ”In het vorige seizoen zagen we vaak dat de bewoners zich verveelden en niets te doen hadden," vertelt een kijker. "Dit maakte het soms saai om naar te kijken." 

De fans hopen dat de makers van ‘Big Brother’ zorgen dat de bewoners dit keer voor genoeg activiteiten en uitdagingen gaan zorgen.

Een mogelijke oplossing zou kunnen zijn om het huis van meer luxe te voorzien.  "Als de bewoners meer faciliteiten hebben, zullen ze zich minder snel vervelen," aldus een fan. 

Dit zou niet alleen de verveling tegengaan, maar ook voor interessantere en dynamischere televisie zorgen. Al met al kunnen we wel concluderen dat de fans heel enthousiast dat het nieuwe seizoen bijna start.

Meer nieuws

Meer nieuws

.