Karen uit 'Big Brother' beantwoordt veelgestelde vraag: 'Of ik een crush heb op Tom?'
LHX
Karen uit 'Big Brother' beantwoordt veelgestelde vraag: 'Of ik een crush heb op Tom?'
Foto: Play4

In 'Big Brother' konden Karen en Tom het (meestal) erg goed met elkaar vinden. Heel wat kijkers vroegen zich af of er meer aan de hand was.

Na een spannende stemming heeft Karen zaterdag het 'Big Brother'-huis moeten verlaten. Ze is erg dankbaar voor alle momenten die ze beleefd heeft en kijkt tevreden terug op het avontuur.

In de Instagramverhalen van 'Big Brother' beantwoordt ze enkele vragen van de kijkers. "Heb je stiekem een crush op Tom?", is eentje daarvan. 

"Nee, helemaal niet", antwoordt ze. "We komen heel goed overeen", geeft ze wel toe. "Maar eigenlijk kan je dat een beetje als een broer-zusrelatie zien."

"We hadden af en toe ruzie, maar dan maakten we het weer goed, en dan hadden we weer ruzie... Dus nee, ik heb geen crush op Tom", lacht ze. Het is duidelijk dat ze dat idee wel érg grappig vindt.

Intussen komt het einde van 'Big Brother' langzaamaan dichterbij. Binnen twee weken, op 13 april, wordt de finale uitgezonden. Momenteel zitten er nog zeven bewoners in het huis, dus er moeten op korte tijd nog heel wat exits gebeuren...

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Meer nieuws

Meer nieuws

.