Komt hard aan: “Niet makkelijk voor Viktor Verhulst”
PMN
Komt hard aan: “Niet makkelijk voor Viktor Verhulst”
Foto: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans is het slachtoffer geworden internetcriminelen. Ze overweegt om juridische stappen te nemen. Met Sven Mary heeft ze alvast een advocaat onder de arm genomen.

De internetcriminelen gebruikten foto’s van Sarah Puttemans om mensen via valse advertenties geld af te troggelen. De bende is opgerold en zal zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden.

Mogelijk komt daar nog een klacht van Sarah bovenop voor hen. "Dit mogen we niet zomaar laten passeren, dus we zullen heel streng optreden”, licht Mary toe bij Het Laatste Nieuws. “We zijn aan het uitzoeken of Sarah als partij zou kunnen tussenkomen in het proces van 23 mei. Maar ik denk dat we moeten overwegen om hiervoor een apart dossier te openen.”

Mary denkt ook aan Sarah’s vriend Viktor Verhulst. “Als je vandaag de dag haar naam opzoekt op Google, krijg je meteen links te zien waarbij Sarah in relatie wordt gebracht met escorte-services.”

“Ik kan me inbeelden dat dat als vrouw én als influencer, met de partnerships die Sarah heeft met bijvoorbeeld kledingmerken, een zeer aanzienlijk probleem met zich meebrengt. Ook voor Viktor kan het niet makkelijk zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.