Liese Luwel enorm teleurgesteld door 'Big Brother'-kandidaat: "Je maakt jezelf belachelijk"
LHX
Liese Luwel enorm teleurgesteld door 'Big Brother'-kandidaat: "Je maakt jezelf belachelijk"
Foto: Instagram @lieseluwel

In 'No Biggie' bespreekt Liese Luwel elke week samen met Naomi Timmerman de gebeurtenissen in het 'Big Brother'-huis. Er moet haar iets van het hart.

De afgelopen week moest Randy bepalen welke teams zouden strijden voor de Power of Nomination in 'Big Brother'. Het zorgde voor heel wat spanningen in het huis.

Liese Luwel kan de keuzes van Randy goed begrijpen. "Maar als de rest dan doorheeft dat het toch wel een tactische keuze was, kom er dan ook gewoon voor uit!", vindt ze.

"Je maakt jezelf een beetje belachelijk als je zegt dat het willekeurig was", vindt ze. "Het is een spel, je moet mensen nomineren en er zullen mensen uit gaan. Dat snap ik. Maar om dan te zeggen dat het willekeurig is als mensen naar je toe komen..."

"Ik snap niet goed waarom hij het niet gewoon toegeeft", klinkt het ook bij Naomi. "Het is niet toevallig dat je drie beste maatjes, plus nog wat 'neutralere' mensen, erop staan. En dat net de mensen die jij uit het huis wil, er niet op staan: Ashley en Tom. Dat is niet toevallig."

"Dat vond ik een beetje jammer van Randy", aldus Liese. "Want ik vind hem een heel sympathiek persoon. Maar daar dacht ik: ai..."
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.