Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’ geeft update over zijn dochtertje dat vorm van epilepsie heeft bij baby’s en peuters
PMN
Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’ geeft update over zijn dochtertje dat vorm van epilepsie heeft bij baby’s en peuters
Foto: Play4

Je kan op Play4 kijken naar herhalingen van ‘The Sky Is The Limit’. In die afleveringen zien we ook Nicolas De Bruyn. Hij nam in 2022 deel aan het programma.

Nicolas De Bruyn is samen met Sarah. Ze hebben met Elisabeth een dochtertje. DNA-onderzoek heeft uitgewezen dat hun dochtertje infantiele spasmen, een vorm van epilepsie bij baby’s en peuters, heeft. Het is nu gelukkig gebleken dat dit niet erfelijk is.

Het gaat intussen veel beter met Elisabeth. “Ze is al enkele maanden medicatievrij”, licht Nicolas toe in Dag Allemaal. “Die medicijnen hebben haar leven gered, maar er was wel risico op bijwerking aan haar oogjes. Na een verlossende scan vorige week hebben we het nieuws gekregen dat haar zicht niet beschadigd is.”

Het gaat goed met Elisabeth, dochtertje van Nicolas

“Ze heeft nog altijd een achterstand ten opzichte van kindjes van haar leeftijd, maar we hebben haar nu toch kunnen inschrijven op een normale school. Ze is gezond en aan een inhaalbeweging bezig.”

“De voorbije maand heb ik al elke dag in mijn dagboek geschreven hoe blij ik ben dat de moeilijke periode met ons meisje voorbij lijkt te zijn. Het blijft nog afwachten of ze hersenbeschadiging heeft opgelopen door haar ziekte, maar alles wijst erop dat het zal meevallen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.