Nieuwe opdoffer voor Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’ en zijn vrouw Sarah
PMN
Nieuwe opdoffer voor Nicolas uit ‘The Sky Is The Limit’ en zijn vrouw Sarah
Foto: Play4

Nicolas De Bruyn (36) kennen we nog van ‘The Sky Is The Limit’. Hij was twee jaar geleden te zien in het Play4-programma. Nicolas moet een nieuwe opdoffer verwerken.

Nicolas De Bruyn is samen met de 33-jarige Sarah. Ze hebben zich ook verloofd. De twee zijn ook de trotse ouders van Elisabeth (2).

Nicolas en Sarah willen graag een tweede kindje. Bij hun dochtertje Elisabeth had DNA-onderzoek uitgewezen dat de infantiele spasmen, een vorm van epilepsie bij baby’s, niet erfelijk is. Het koppel startte een nieuwe ivF-procedure op.

“We zijn nu een halfjaar bezig”, legt Nicolas uit in Dag Allemaal. “We kregen al een paar stevige opdoffers te verwerken. Na onze eerste poging was Sarah zwanger maar vier weken later kreeg ze een bloeding en verloren we ons kindje.”

De afgelopen tijd zijn er al twee zwangerschappen misgelopen voor Nicolas en Sarah

“Twee maanden geleden was ze opnieuw zwanger, maar toen bleek het om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te gaan. We kregen de keuze om het vruchtje operatief te laten verwijderen of op natuurlijke wijze het zwangerschapsweefsel te laten afbreken. We hebben voor het tweede gekozen.”

“Er zijn nu een reeks onderzoeken gestart om na te gaan of er toch iets lichamelijks aan de hand is met Sarah. En dat weegt op ons, natuurlijk. Gelukkig is Sarah een sterke vrouw en zijn de fundamenten van onze relatie bijzonder goed.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.