Opvallende afwezigen in 'James De Musical': Kijkers én Pat Krimson doen hun beklag
LHX
Opvallende afwezigen in 'James De Musical': Kijkers én Pat Krimson doen hun beklag
Foto: Play4

Donderdagavond was niemand minder dan Regi te gast in 'James De Musical'. Ook hij werd door James Cooke op een musical getrakteerd.

'James De Musical' is elke week een enorm succes. Ook dit keer zijn de kijkers weer onder de indruk van wat het team van James Cooke klaargespeeld heeft.

"Wat heb ik weer genoten. Wat een team, ongelofelijk professioneel en goed over nagedacht", reageren ze op Instagram. "Alweer een fantastische productie. Proficiat James!"

Toch zijn er deze week uitzonderlijk ook enkele minder positieve reacties. Die hebben vooral te maken met het feit dat een héél groot deel van Regi's leven volledig werd verzwegen.

Zo werd er met geen woord gerept over Regi's huwelijk met Elke Vanelderen, met wie hij twee kinderen heeft. "Ik vond het de max, maar het lijkt wel of hij nooit verliefd is geweest op Elke", wordt er geklaagd.

Een andere opvallende afwezige was Ann Vervoort, de voormalige frontvrouw van Milk Inc. die stierf aan een overdosis. "Anneke wordt altijd vergeten! Ik maak me daar telkens kwaad over", klinkt het verontwaardigd.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984)

Ook Regi's collega-dj Pat Krimson is niet tevreden over de aflevering. Hij klaagt op Facebook dat er een cruciaal stuk uit Regi's carrière is weggelaten.

Regi's vader gaf namelijk een demo aan Pats vader. "Als labelmanager van Dance Opera heb ik dan een afspraak gemaakt met jou, Filip en je papa. Ik hoorde dadelijk dat er veel talent in de demo zat."

Daarna tekende Regi een contract bij Antler in Aarschot en gaf hij zijn eerste platen uit bij Dance Opera. "Dit is de echte geschiedenis", aldus Pat. "Credits aan wie ze toebehoren. Voor de rest succes met je trouw."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.