Relatie van Erik Van Looy alweer voorbij? Hij deelt opmerkelijke foto
LHX
Relatie van Erik Van Looy alweer voorbij? Hij deelt opmerkelijke foto
Foto: GoPlay

Afgelopen najaar verscheen Erik Van Looy enkele keren in het openbaar met zijn nieuwe vriendin, model Anouck Lepère. Het lijkt er echter op dat er aan die relatie al een einde is gekomen.

"Ja, ik ben verliefd", gaf Erik Van Looy in oktober toe in een aflevering van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Hij gaf wel te kennen dat zijn relatie met Anouck Lepère nog pril was.

In december liet hij echter al wat twijfel doorschijnen. "Laat ons zeggen dat de huidige situatie complex is. En dat de dingen niet altijd zijn wat ze lijken", zij hij toen over zijn liefdesleven in Het Laatste Nieuws. 

"Soms ben je al maanden samen met iemand voor de pers erachter komt, maar soms is het ook alweer gedaan voor iemand het goed en wel in de gaten heeft."

Het lijkt erop dat hij daarmee bedoelde dat zijn relatie met Anouck geen lang leven beschoren was. Vandaag deelt hij immers een foto van Ingrid Parewijck in zijn Instagramverhaal. Met haar had hij van 2017 tot 2022 een knipperlichtrelatie.

"De mooiste vrouw van het land wordt vandaag 45...", schrijft hij bij het beeld. "Ergens moet een portret hangen dat in haar plaats veroudert (vrij naar Oscar Wilde)." Naar alle waarschijnlijkheid hebben de twee elkaar dus weer gevonden...

Meer nieuws

Meer nieuws

.