Sarah Puttemans en Viktor Verhulst hebben probleem in relatie: "Soms echt heel moeilijk"
LHX
Sarah Puttemans en Viktor Verhulst hebben probleem in relatie: "Soms echt heel moeilijk"
Foto: Instagram @sarahputtemans

In haar nieuwe vlog toont Sarah Puttemans onder meer haar tripje naar het Filmfestival van Cannes. Ook vertelt ze alvast wat ze volgende week van plan is.

"We gaan volgende week weer naar het buitenland", zegt Sarah Puttemans op het einde van haar vlog. Met 'we' bedoelt ze uiteraard zichzelf en haar vriend Viktor Verhulst. Ook hun hondje Joey gaat mee.

"Daar kijk ik echt zo hard naar uit", klinkt het. Daar heeft ze een goede reden voor: zij en Viktor hebben niet zo vaak tijd voor qualitytime.

"We hebben de laatste tijd echt heel weinig tijd gehad om elkaar te zien", vertelt Sarah. "Hij is nu ook naar het buitenland voor opnames. Ik ben blij dat we elkaar dit weekend terugzien, maar hij moet ook echt heel veel draaien."

"Het is niet altijd makkelijk om tijd samen door te brengen", geeft ze toe. "Ik heb vaak events of trips, maar ik heb meestal wel een weekend. Dat is soms echt heel moeilijk, want Vik moet vaak draaien wanneer andere mensen vrij zijn."

"Ik ben daarom vaak alleen in het weekend. Ik doe dan wel vaak iets met vriendinnen, maar die hebben ondertussen allemaal een vriend. Dan voel ik me vaak het vijfde wiel aan de wagen. Gelukkig zijn ze heel open en vinden ze het heel leuk om dingen te doen samen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.