Sarah Puttemans volledig in paniek: Dit is er gebeurd met haar hondje
LHX
Sarah Puttemans volledig in paniek: Dit is er gebeurd met haar hondje
Foto: instagram @sarahputtemans

Onlangs moest Sarah Puttemans een fotoshoot doen voor lingeriemerk Etam. Dat liep bijna fout af.

Sinds december hebben Sarah Puttemans en Viktor Verhulst samen een hondje, de superschattige cavapoo Joey. Hem thuis achterlaten doen ze niet vaak, ze nemen hem gewoonlijk mee naar hun werk.

Dat deed Sarah ook bij de fotoshoot voor Etam. "Op een bepaald moment zaten we in een kamer te shooten en Joey kroop onder het bed", vertelt ze in haar vlog.

"In het begin lachten we er allemaal mee, omdat het best komisch was. Maar ineens sprong Joey op het bed met een zakje in zijn mond. Ik nam het meteen uit zijn mond, want dat doe ik altijd als hij iets pakt."

"Ik googelde wat er op het zakje stond, en toen bleek dat het rattenvergif was. Ik sloeg volledig in paniek", vervolgt ze. "Ik ben dan naar een dierenarts geweest en die heeft Joey laten overgeven."

"We weten niet zeker of hij het vergif had gegeten, maar ik had wel gezien dat hij het zakje had opengetrokken. Als een hond rattenvergif eet, gebeurt er een soort bloedstolling binnenin, dus van buitenaf merk je dat niet. Maar eind goed, al goed."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

Meer nieuws

Meer nieuws

.