Verbouwing in 'Blind Gekocht' lokt heel wat reacties uit: Kijkers niet allemaal overtuigd
LHX
Verbouwing in 'Blind Gekocht' lokt heel wat reacties uit: Kijkers niet allemaal overtuigd
Foto: Play4

Opnieuw een succes deze week in 'Blind Gekocht': Heleen en Balder zijn erg tevreden met hun nieuwe huis. Dat kreeg binnenin een heuse makeover.

Toen Heleen en Balder in 'Blind Gekocht' het huis te zien kregen dat Kinga voor hen had gekocht, waren ze helemaal niet overtuigd. Nu expert Dorien het interieur vernieuwd heeft, zijn ze gelukkig wél blij met hun nieuwe woning.

Ook veel kijkers vinden het een indrukwekkende transformatie. "Heel erg mooi gedaan, ze gaan zich daar zeker thuis voelen", reageren zij op sociale media. "Mooie renovatie. Veel licht en frisser van kleur."

"Prachtig!", klinkt het ook. "Wat een metamorfose!" "Top gedaan, een oud huis weer een ziel gegeven." "Weer zo mooi gedaan!"

Niet iedereen is het daar echter mee eens, er zijn ook kritische kijkers. "In alle huizen hetzelfde interieur", klagen die. "Ik vond de andere huizen beter. Dit huis lijkt heel goedkoop door de houten keuken. Ook weinig kleur en pit in interieur en decoratie."

"Ik vind het een leuk programma en mooie ontwerpen, maar ik heb plots het gevoel van 'waar is de ziel?'", vinden sommigen. "Heel mooi wat er allemaal gedaan wordt, alleen merk ik nu dat er te weinig bergplaatsen zijn, zowel in de keuken als in de badkamer."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.