Lotte Vanwezemael bekent overspel: "Grens over gegaan"
LHX
Lotte Vanwezemael bekent overspel: "Grens over gegaan"
Foto: Photonews

Lotte Vanwezemael is al een hele tijd gelukkig met haar vriend Max Henrard. Samenwonen doen ze nog niet, maar ze zijn op zoek naar een huis in het Limburgse.

Tussen Lotte Vanwezemael en Max Henrard zit alles nog heel goed, maar in het verleden heeft Lotte al wel te maken gehad met overspel. In Humo geeft ze toe dat zijzelf ook weleens in de fout is gegaan.

"Veel mensen zullen dat niet toegeven, maar het is menselijk en zoiets kan gebeuren", vindt ze. "Als ik kijk naar mijn omgeving, ben ik zeker niet de enige die ooit eens over een grens is gegaan."

Het bedrog in kwestie gebeurde tijdens haar studententijd. Ze biechtte het meteen op aan haar toenmalige vriend. "We hebben er lang over gepraat, en we hebben geprobeerd om de relatie nog een kans te geven, maar uiteindelijk heeft het toch niet gewerkt."

Er zijn veel mensen die in zo'n geval hun relatie meteen zouden beëindigen, maar zo is Lotte niet. "Ik ben vergevingsgezind, open-minded en empathisch, maar monogamie vind ik op dit moment wel de beste relatievorm voor mij", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.