Sean Dhondt heeft belangrijke boodschap over 'Blind Getrouwd'
LHX
Sean Dhondt heeft belangrijke boodschap over 'Blind Getrouwd'
Foto: Photonews

Al drie jaar vormt Sean Dhondt een koppel met de vijftien jaar jongere Maithé Rivera. In augustus verwachten ze hun eerste kindje.

Het zijn bewogen jaren geweest voor Sean Dhondt en Maithé Rivera. Het nieuws dat zij een koppel waren, kwam al meteen na Seans plotse breuk met Allison Scott. Er werd dan ook heel wat over hen gezegd en geschreven.

Voor Maithé, die vóór haar relatie met Sean niet bekend was, was dat erg moeilijk. "Van in het begin dat we samen waren, lagen we onder een vergrootglas", zegt ze in Het Nieuwsblad. "Ik vond dat best choquerend om te zien, wat daarvan gemaakt werd in de media."

Sean is het uiteraard al langer gewoon. Dat betekent echter niet dat hij het oké vindt dat mensen zo hard worden aangepakt. "Niet alleen wij, ik merk het bijvoorbeeld ook vaak genoeg bij de kandidaten van 'Blind Getrouwd', waarvoor ik nu al enkele jaren de voice-overs inlees", klinkt het bij hem.

"Zij hopen gewoon de liefde te vinden en worden soms afgemaakt op de social media", merkt hij. Hij heeft daarom een belangrijke boodschap voor de kijkers van het programma, en bij uitbreiding voor heel Vlaanderen. "Laat mensen toch gewoon hun leven leiden", luidt die.

Meer nieuws

Meer nieuws

.