Tom De Cock lanceert pakkende oproep in verkiezingsstrijd: “Denk dan eens aan ons”
ASX
Tom De Cock lanceert pakkende oproep in verkiezingsstrijd: “Denk dan eens aan ons”
Foto: Photonews

D-Day morgen voor onze politici. De afgelopen weken werden we getrakteerd op heel wat debatten, waarin kopstukken van de verschillende politieke partijen kiezers voor zich probeerden te winnen. Ook enkele BV’s laten hun stem horen.

Onder meer VTM-gezicht An Lemmens heeft een duidelijke boodschap voor de kiezer. “Denk zondag aan de toekomst die je voor ogen hebt: Eentje waar haat, angst en onwetendheid gebruikt worden om nog meer verdeeldheid te zaaien?”, klinkt het verontrust.

Een standpunt dat gedeeld wordt door Qmusic-dj Tom De Cock. De radiopresentator maakte op Instagram een trip down memory lane en deelde enkele leuke gezinsfoto’s. De Cock huwde in 2010 met zijn vriend Maarten. De twee heren adopteerden twee kinderen.

“Vind je dit afstotend? Verkeerd? Zondig? Tegennatuurlijk? Dan is er iets mis met jou. Niet met ons”, schrijft Tom. “Als je zondag in dat hok staat, den dan eens aan ons. Zodat wij niet met schrik moeten leven dat iemand op een dag tegen ons zegt: Jouw gezin mag niet bestaan”, klinkt het pakkend.

De radiopresentator kan alvast op heel wat bijval rekenen van bekend Vlaanderen. “Alleen maar liefde voor jullie”, reageert voormalig K3-lid Kathleen Aerts. “Liefde is alles”, vult zanger Niels Destadsbader aan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.