Indrukwekkende verschijning: Prinses Kate Middleton en dochter Charlotte doen alle harten smelten op Wimbledon
WVDS
Indrukwekkende verschijning: Prinses Kate Middleton en dochter Charlotte doen alle harten smelten op Wimbledon
Foto: Bart Lenoir / Shutterstock.com

Het was aangekondigd dat prinses Kate Middleton opnieuw in het openbaar zou verschijnen tijdens het grand slam-toernooi op Wimbledon. Na haar kankerdiagnose keek iedereen uit naar haar verschijning op dit sportgebeuren.

Wanneer ze haar opwachting maakt tijdens de mannenfinale op Wimbledon, krijgt ze een staande ovatie van het publiek. Het kampioenschap op Wimbledon ligt prinses Kate nauw aan het hart.

"Geweldig om terug te zijn op Wimbledon", Kate Middleton

De Spanjaard Alcaraz en de Servische toptennisser Djokovic spelen de finale onder het toeziend oog van de prinses. “Great to be back at Wimbledon!”, schrijft Kate Middleton op haar persoonlijke Instagram-account.

Ze deelt verder er ook nog leuke foto’s van de dag achter de schermen. Daarop is te zien hoe ook haar charmante dochter, prinses Charlotte, haar vergezelt en de winnaars van het tornooi een hand geeft. Kate houdt liefdevol haar hand op de rug van haar dochter en ziet dat alles perfect verloopt.

Fans van de prinses laten hun sympathie en steun voor prinses Kate duidelijk blijken in hun commentaren: “Haar glimlach is alles! We houden van je, Catherine”, “Het betekent veel voor jou, maar ook voor ons allen. We wensen je het allerbeste met je herstel”.

“Zo mooi om ook Charlotte aan haar zijde te zien en zo ook alle momenten met haar te kunnen delen”, zijn maar enkele van de duizenden berichten aan Kate. Het kan niet anders dan dat al die steun en erkenning Kate een boost zal geven in haar verder herstel.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Meer nieuws

Meer nieuws

.