Prinses Delphine heeft prachtige woorden voor haar vader koning Albert
LHX
Prinses Delphine heeft prachtige woorden voor haar vader koning Albert
Foto: Play4

Lange tijd was de relatie tussen prinses Delphine en koning Albert op zijn minst turbulent te noemen. Tegenwoordig is dat helemaal verleden tijd.

"Een prachtige band", noemt prinses Delphine haar relatie met koning Albert in Humo. Dat was ook te zien op de foto die ze deelde ter ere van de nationale feestdag. Daarop poseerde ze met haar gezin én haar ouders.

"Onze ontmoetingen zijn echt heel warm. Het is altijd fantastisch om hem te zien", vertelt ze. "Hij is zo geestig! We lachen wat af samen."

Ze ziet veel gelijkenissen tussen haar vader en haarzelf. Zo delen ze hun gevoel voor humor en is Albert net als zij cultureel erg ontwikkeld. "Hij is nieuwsgierig naar álles. En ik kan u vertellen dat hij bijzonder goed op de hoogte is."

Hij is onder meer geïnteresseerd in technologie, politiek, wetenschap en andere maatschappelijke thema's. Hij en Delphine hebben daardoor altijd wat om over te praten. "Hij is erg weetgierig, en hij houdt er heel heldere meningen op na. Ik geef toe dat ik hem een indrukwekkende man vind", besluit ze.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Delphine de Saxe-Cobourg (@delphine_de_saxe_cobourg)

Meer nieuws

Meer nieuws

.