Aaron Blommaert probeert om zich niet te laten meeslepen: “Nooit tof”
PMN
Aaron Blommaert probeert om zich niet te laten meeslepen: “Nooit tof”
Foto: VRT - Jokko

Aaron Blommaert heeft met ‘Egotrip’ opnieuw een hit te pakken. Hij maakt ook nog steeds kans om ‘Zomerhit’ te winnen. Of hem dat lukt, weten we over precies één week.

Aaron Blommaert zien we zondag weer bij VTM. Dan is er een nieuwe aflevering van ‘Tien Om Te Zien’. Vorige week was hij de nieuwe nummer één.

De zanger/acteur krijgt ook te maken met kwetsende commentaren. “De beste tip is wellicht ook de moeilijkste: bepaalde dingen op sociale media niet lezen. Er zijn zaken die ik niet meer bekijk, maar soms is de verleiding toch te groot,” reageert Aaron in TV-Familie.

“Daarnaast zijn er ook reacties die je alsnog te horen of te zien krijgt. Dat is nooit tof. Zolang het niet te persoonlijk wordt, kan ik hatelijke comments nog plaatsen.”

Al zijn er ook mensen die een stapje verder durven te gaan. “Dat mensen mijn muziek niet tof vinden? Dat is hun goed recht. Maar of het nodig is om dat te uiten? Dat is iets anders,” gaat Aaron verder.

“Ik schrijf online zelf nooit wat ik slecht vind, maar we wonen in een land met vrije meningsuiting en daar ben ik blij mee. Zolang ze mijn vriendin of familie niet aanvallen of beledigen, probeer ik de kritiek zoveel mogelijk te negeren. Ik denk wel dat kwetsende woorden altijd blijven hangen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.