Ai! Het loopt bijna mis voor Laura Tesoro tijdens 'Liefde Voor Muziek'
LHX
Ai! Het loopt bijna mis voor Laura Tesoro tijdens 'Liefde Voor Muziek'
Foto: vtm

Vanavond wordt op VTM de tiende en laatste aflevering van 'Liefde Voor Muziek' uitgezonden. Daarmee wordt de jubileumeditie afgesloten in stijl.

In de slotaflevering van 'Liefde Voor Muziek' blikken alle artiesten samen terug op een geweldige ervaring. De kijkers komen meer te weten over hoe het er achter de schermen precies aan toeging.

Zo blijkt onder andere dat er op één avond serieus is gefeest, al was dat uit het zicht van de camera's. Tijdens de laatste aflevering duikt er plots echter onverwacht bewijsmateriaal op, want Laura Tesoro liet het fotorolletje van haar wegwerpcamera ontwikkelen.

"Er waren er een paar die hun hart vasthielden toen Laura die enveloppe met foto's bovenhaalde", vertelt Jasper Steverlinck. "Ik ook, hoor. Ik dacht: wat gaat daarop staan? Ik wist niet meer wat ik gedaan had!"

Toch is er één moment dat iedereen zich nog levendig kan herinneren. Terwijl Laura Tesoro vanop het kookeiland stevig meezong met een van haar favoriete nummers, belandde de extreem plakkerige vliegenvanger die aan het plafond hing in haar haren.

Het was een bang moment voor haar dat wel eens een slechte afloop had kunnen hebben. "Ik heb het er gelukkig uit gekregen, maar ik was toch bang", vertelt ze. "Ik dacht dat ik mijn haar zou moeten afknippen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.