Blind Getrouwd Alexander heeft belangrijk nieuws over zijn huwelijk met Fleur in ‘Blind Getrouwd’ na besluit
PMN
Alexander heeft belangrijk nieuws over zijn huwelijk met Fleur in ‘Blind Getrouwd’ na besluit
Foto: VTM

Veel fans van ‘Blind Getrouwd’ zijn fans van het huwelijk van Alexander en Fleur. Ze hopen dat het koppel samen zal blijven. Al wil het niet zo vlotten tussen die twee.

Fans van 'Blind Getrouwd' hebben een speciale interesse in het huwelijk van Alexander en Fleur. Ze hopen dat het koppel een succesvolle en gelukkige relatie zal hebben, maar tot nu toe lijkt het niet zo vlot te gaan tussen de twee.

Alexander heeft onlangs in een interview met TV-Familie zijn kant van het verhaal gedeeld. Hij heeft daar belangrijk nieuws over zijn huwelijk met Fleur. Zo heeft hij zeker de hoop nog niet opgegeven.
(Lees verder onder de foto)

"Ik vind Fleur een heel knappe madame voor fysieke aantrekking was het nog te vroeg. Ik wilde eerst Fleurs persoonlijkheid leren kennen."

Het koppel besloot de tijd te nemen om elkaar ook wat beter te leren kennen. "We wilden onze tijd nemen, stap voor stap elkaar ontdekken", legt Alexander uit.

"Op huwelijksreis en daarna bij het samenwonen. Ik vertrouwde erop dat die aantrekking vanzelf zou komen." 

De steun van de fans hebben ze in ieder geval. 

Ze hopen dat Alexander en Fleur hun relatie nieuw leven kunnen inblazen en uiteindelijk een sterke en liefdevolle band kunnen opbouwen.

In hoeverre dit scenario zich zal ontwikkelen, is op dit moment onzeker. Wat wel zeker is, is dat fans van 'Blind Getrouwd' vol verwachting zullen blijven kijken naar de verdere ontwikkelingen van het huwelijk tussen Alexander en Fleur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.