Blind Getrouwd Alexander heeft geen goed nieuws over zijn huwelijk met Fleur in ‘Blind Getrouwd’
PMN
Alexander heeft geen goed nieuws over zijn huwelijk met Fleur in ‘Blind Getrouwd’
Foto: VTM

Maandag is er een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Dan kunnen we ook volgen hoe het zal lopen met Alexander en Fleur. Hij heeft niet zo'n goed nieuws te melden over hun huwelijk.

Op maandag is het weer zover, een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Dit seizoen volgen we onder meer het avontuur van Alexander en Fleur. Helaas heeft Alexander in een recent interview met het weekblad TV-Familie geen goed nieuws te melden over hun huwelijk.

Met beiden een drukke baan is het voor het pasgetrouwde stel moeilijk om voldoende tijd voor elkaar vrij te maken. Alexander geeft aan dat ze er samen hard aan moeten werken om hier verandering in te brengen.

"We moeten activiteiten ondernemen en plezier hebben om elkaar beter te leren kennen. Hopelijk zullen deze gevoelens groeien, want op dit moment is er geen sprake van verliefdheid."

Het is begrijpelijk dat het vinden van een balans tussen werk en privé een uitdaging kan zijn, zeker wanneer je net getrouwd bent en elkaar nog volop aan het ontdekken bent.

Het feit dat Alexander openhartig is over de moeilijkheden waar ze mee te kampen hebben, getuigt van hun oprechtheid en bereidheid om er samen aan te werken.

Door open te staan voor elkaar, geduldig te zijn en aan de relatie te werken, kunnen Alexander en Fleur mogelijk hun weg vinden naar een gelukkig en vervuld huwelijk. Wie weet wat de toekomst voor dit koppel in petto heeft voor het koppel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.